skip to Main Content
Menu
Paper Passion Tilburg Beurs

Paper Passion: de creatieve beurs voor paper lovers

Paper passion een creatieve beurs voor paper lovers wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Tilburg. Ik ben een groot fan van creatieve beurzen. Toen ik nog een klein meisje was ging ik al met mijn tante en mijn moeder naar deze evenementen toe. We maakte daar dan echt een leuk dagje uit van en kwamen altijd met meer spullen terug dan gepland. Nog steeds ga ik vaak met mijn moeder en tante naar dit soort beurzen. Het is super leuk om de producten in het echt te zien, ideeën op te doen, mee te doen met workshops en nieuwe technieken te leren kennen.

Paper Passion 

Paper passion is een creatieve beurs speciaal voor mensen die graag creatief bezig zijn met papier. Een beurs voor paper lovers dus, echt super leuk! Zoals je misschien wel weet ben ik gek op het maken van kaarten en het maken van smashbook pagina’s maar op deze beurs is nog veel meer met papier te zien.

winkelen & inspiratie

Op de beurs staan verschillende speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers. Natuurlijk allemaal met een voorliefde voor papier. Je kan er dus prima winkelen en inspiratie opdoen. De technieken die zijn vertegenwoordigd op de beurs vormen een flinke lijst:

Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullit- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Memory keeping – Fotocollage – Mixed Media – SoulCollage® – Stationary – Fotocollages – Origami – Kalligrafie – Papercutting –  Kleuren- Mandala – Zentangle – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché – Stationary – Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer

Hier kan je zien welke technieken er allemaal aanwezig zijn op de beurs met korte uitleg. En hier vind je het totale overzicht van deelnemers.

workshops

Er zijn een flink aantal workshops waaraan je kan deelnemen. Hier kan je de lijst vinden met workshops. Je vind daar ook meer informatie over wanneer ze worden gehouden, wat de kosten zijn en of je je eventueel moet inschrijven. Er zijn workshops variërend van zelf een stempel maken tot zelf een papieren kamerplant maken. Maar het is ook mogelijk om zelf een project life pagina maken of om te leren handletteren.

Ontmoet de bloggers

Er zullen verschillende bloggers aanwezig zijn aan de bloggers tafel. Ik zal niet op een vaste tijd aanwezig zijn bij de bloggers tafel maar de kans ik groot dat je mij vrijdag (28 oktober) er wel even zult zien. Het lijkt me super leuk om jullie te ontmoeten, dus herken je mij? Spreek me zeker even aan!

Vrijkaarten winnen?

Mocht jij ook naar dit leuke creatieve event willen, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk 2 vrijkaarten weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze kaarten is een reactie achterlaten onder dit artikel. Het lijkt me leuk om te weten wat jij allemaal maakt met papier, maar dat is niet verplicht om mee te doen. Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen. De winnaar krijgt voor 20 oktober een bericht.

Informatie

Wat: Paper Passion
Waar: Koepelhal, Tilburg
Wanneer: 27, 28 en 29 oktober 2016
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Entreeprijs: €8,50 aan de kassa maar €7 in de voorverkoop
Meer informatie vind je op paperpassion.nl

Ik heb super veel zin in deze creatieve beurs! Kom jij ook?

Dit bericht heeft 10 reacties
  1. Het lijkt me een hele leuke beurs! Het is voor mij niet om de hoek dus ik twijfel heel erg, maar het lijkt me zo gaaf dat ik toch gewoon ga denk ik! Dus ik win graag de kaartjes, dan heb ik ook geen reden meer om te twijfelen haha!

    1. Ja dat snap ik! Ik heb het geluk dat het bij mij in de stad is hihi. Maar Ik denk dat het de rit wel waard zal zijn als ik zie wat er allemaal te doen is. Leuk dat je mee doet.

  2. Ik doe graag mee! Het lijkt me ontzettend leuk om hier heen te gaan. Mijn dochter is ook gek op kaarten maken, dan kunnen we samen gaan.

  3. Ik doe graag mee met de winactie 😊 het lijkt me een super leuke beurs! Mijn moeder en ik maken altijd scrapbooks van onze vakanties of dagjes uit, dus dit lijkt me een heel leuk dagje uit om wat inspiratie op te doen en handige tips te leren 😊
    Groetjes

    1. Het is ook echt een ontzettend leuke beurs! Als er weer een nieuwe editie is zal ik het delen via social media en via mijn blog ;) hopelijk ben je dan op tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top