skip to Main Content
Menu
Kaarten met maken stempels

Kaarten maken met stempels

In deze workshop gaan we aan de slag met papier en stempels om zo leuke en unieke kaartjes te maken. In deze workshop leer je de basis van stempelen. Je leert o.a:

  • de verschillende soorten stempels
  • de verschillende soorten inkt
  • verschillende technieken met inkt
  • hoe je verschillende technieken kan toepassen in je kaartjes
  • hoe je dimensie kan toepassen aan je kaarten

Daarnaast gaan we natuurlijk gewoon gezellig samen kaarten maken! Je gaat zelf aan de slag met verschillende stempels, inkt en technieken. Je zult merken dat je in een handomdraai zelf de mooiste kaarten kan maken met behulp van stempels en inkt. Aan het eind van de workshop ga jij naar huis met een aantal schitterende zelfgemaakte kaarten.

Workshop stempeltechnieken

Workshop stempeltechnieken

In deze workshop leer je verschillende stempeltechnieken. Daarnaast gaan we kijken hoe je deze stempeltechnieken kan verwerken in je zelfgemaakte kaarten. Als je graag meer wil leren over de basis van stempelen en kaarten maken kijk dan eens naar de Workshop ‘kaarten maken met stempels’.

Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met het maken van kaarten! Je gaat de verschillende technieken zelf proberen en zelf aan de slag met het maken van kaarten. Aan het eind van de workshop ga je dan ook naar huis met een aantal schitterende zelfgemaakte kaarten.

Heeft u interesse, stuur vrijblijvend een e-mail naar:info@pinkpequena.nl

Back To Top