skip to Main Content
Menu
Memento Dew Drops

Hobbybeurs shoplog: knotsgekke kaarten dagen

Vorig jaar kon je lezen wat ik allemaal kocht op de knotsgekke kaarten dagen in Den Bosch. Vorig jaar viel het aanbod een beetje tegen, nogal ouderwets allemaal. Dit jaar was ik toch weer gegaan omdat ik had gezien dat er enkele leuke verkopers heen gingen. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Er stonden veel leuke nieuwe producten en er waren meer producten naar mijn smaak. Daarom laat ik je ook dit jaar weer zien wat ik allemaal heb gekocht!

memento dew dropsMemento inkt

Ik vind deze memento dew drops echt ontzettend fijn! Ze stempelen mooi, zijn betaalbaar, verkrijgbaar in leuke kleuren en zijn handig om op te bergen. Ik had alleen lichtblauw en lichtroze dus nu heb ik wat meer keuze, haha.

Stamping buddy pro nellie snellenStamping buddy pro

Dit stempel platform is net nieuw en was erg populair op de beurs. Niet zo gek ook aangezien dit mooie apparaatje werdt verkocht voor €15! Ik heb het inmiddels al goed getest en het werkt fantastisch. Het platform is magnetisch en heeft net als de MISTI een foam matje wat je er uit kan halen. Daarnaast is het platform aan 2 kanten open waardoor je ook met grotere vellen papier kan werken, echt heel fijn. Op de foto zie je dat er washitape over de magneten zit. Dit heb ik gedaan om de magneten van elkaar af te halen als ze tegen elkaar aankomen.

lawn fawn stempelsLawn Fawn stempelsets

Deze stempelsets had ik al een hele tijd op mijn verlanglijstje staan. Daarom had ik vooraf aan de beurs deze besteld bij een webshop met de vraag of ze deze voor mij mee wouden nemen naar de beurs. Ik heb een aantal inspiratie borden op mijn Pinterest account voor deze stempelsets mocht iemand daarnaar op zoek zijn ;)

Scrapdelight DLS kit

Project Life cards

Scrapdelight stond op de beurs met hun DLS kit en producten. Deze kaartjes van de winter collectie vond ik zo schattig dat ik ze niet kon laten liggen.

Nuvo mousseMemento reinker

Mijn zwarte memento inktpad was erg droog aan het worden. Gelukkig kan je kleine flesjes inkt kopen om je inktpad weer bij te vullen. Een stuk goedkoper als een nieuwe inktpad kopen.

Nuvo mousse

Dit leuke product kreeg ik van mijn tante cadeau. Je kan dit gebruiken met stencils of direct op papier aanbrengen met een kwast of met je handen. Ik heb gekozen voor de kleur pure platinum om uit te proberen. Inmiddels heb ik het geprobeerd en het is echt een heel leuk product! Ze hebben nog meer leuke kleuren dus die ga ik snel op mijn verlanglijstje zetten.

Het is een tijdje geleden dat er een artikel online kwam op mijn blog maar ik ben ondertussen wel heel actief geweest op Instagram. Het is de bedoeling om weer wat vaker te gaan bloggen vooral over creatieve onderwerpen. Ik ben momenteel heel veel bezig met kaarten maken en project life. Ik heb zelfs mijn eigen project life cards ontworpen die ik verkoop op Etsy. Ook zit ik er aan te denken om mijn zelfgemaakte kaarten te gaan verkopen, want ik maak er meer dan dat ik zelf kan versturen haha.

Lijkt het je leuk om meer te lezen over creatieve onderwerpen? 

 

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wat leuk dat je naar de hobbybeurs bent geweest. Ik maak ook kaarten, maar ik ben nog nooit naar zoiets geweest en ben best benieuwd. Zie bij jou nu ook producten die ik nog niet kende. Leuke blog heb je trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top