skip to Main Content
Menu

Hoe kan ik bestellen?

stap 1: kies de kaarten die u wil bestellen en schrijf de nummers op (deze nummers staan vermeld onder de kaart)
stap 2: stuur een mail met de nummers en uw adres naar info@pinkpequena.nl
stap 3: u krijgt een mail met de betaalgegevens, verzendkosten

Heeft u een of meerdere kaarten gezien in de webshop die u zou willen bestellen? Dat kan gemakkelijk door een mail te sturen naar info@pinkpequena.nl. Onder iedere kaart staat een nummer en prijs vermeld. Als u een mail stuurt vermeld dan de nummers van de kaarten die u zou willen bestellen. U krijgt dan een mail terug met informatie en betaalgegevens. Zodra ik het geld heb ontvangen doe ik uw bestelling op de post en stuur ik u een mailtje.

Gepersonalisserde kaarten

Wij werken ook regelmatig in opdracht voor mensen die een speciale kaart willen voor een speciale gelegenheid. Heeft u een speciale voorkeur voor een thema, dier of kleur? Of bent u opzoek naar een kaart met een specifieke leeftijd of naam? Het is mogelijk! U kan altijd geheel vrijblijvend een mail sturen naar info@pinkpequena.nl. Benieuwd naar wat voor soort projecten we in opdracht hebben gemaakt in het verleden? kijk dan hier.

Handgemaakte kaarten van hoge kwaliteit

Alle kaarten zijn inclusief envelop en worden geleverd in een plastic beschermhoesje. Al onze kaarten worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen. De basis van de kaart wordt altijd gemaakt van 300 gsm papier, dit geeft de kaart een luxe uitstraling. Het papier wat wij gebruiken is helder wit en mooi glad. Op de achterkant van iedere kaart staat ons merk.

verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten voor uw bestelling zijn afhankelijk van de soort kaarten die u besteld en de hoeveelheid kaarten die u besteld. Als u een bestelling heeft geplaatst via de mail krijgt u altijd een mail terug met de prijs van de bestelling en de exacte verzendkosten. De verzendkosten variëren van €1,56 voor 1 kaart tot €3,90 voor een grotere bestelling (die nog wel door de brievenbus kan).

Back To Top