skip to Main Content
Menu
Lidl Glutenvrije Producten

Glutenvrije producten Lidl

Vanaf donderdag 18 augustus zijn er bij Lidl Nederland verschillende glutenvrije producten te koop. Toevallig was ik vandaag bij de Lidl en hadden ze bijna alle glutenvrije producten al te koop. De diepvriesproducten zoals pizza en kipnuggets komen morgenochtend binnen. Ik heb de brownie-mix al gekocht en getest zodat ik een korte review kon schrijven, lees dus zeker even verder.

Het glutenvrije assortiment

Het glutenvrije assortiment is erg uitgebreid. Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de pizza en de kipnuggets. Ik vind het wel heel jammer dat dit assortiment tijdelijk is. Het zou leuk zijn als een paar van deze producten in het vaste assortiment zouden blijven. Natuurlijk zijn er wel een aantal glutenvrije producten in het basis assortiment van Lidl zoals: borrelnootjes, glutenvrije pasta en rijstwafels. Maar deze speciale vervangers zouden fantastisch zijn!

glutenvrije producten lidl 2016glutenvrije producten lidl

Brownie-mix

De brownie-mix bevat: meelmix voor brownies, chocoladestukjes en een papieren bakvorm.
De mix was vergelijkbaar met een eerdere glutenvrije brownie-mix die ik had gekocht in Duitsland. Je hoeft enkel melk, eieren en boter toe te voegen. Deze mix is dus ideaal als je weinig tijd hebt of om samen met kinderen te maken.

De brownies moeten 25 minuten in de oven. Maar na 25 minuten was de brownie in het midden nog niet gaar dus heb ik de baktijd met 5 minuten verlengd. Misschien dat dit verschilt per oven. Ik raad je wel even aan om na 25 minuten de brownie even te testen met een sate prikker of het beslag helemaal gaar is geworden.

Deze brownies zijn echt heerlijk! Een goede chocolade smaak en lekker zacht en smeuïg van binnen. Precies zoals brownies zouden moeten zijn. Je proeft absoluut niet dat dit glutenvrije brownies zijn en de prijs is met €1,99 ook prima.

glutenvrije brownie mix lidlglutenvrije brownie mix

Extra tip:

Van het Spaanse assortiment hebben ze tijdelijk een noga met amandelen & honing. Deze is ook glutenvrij en erg lekker!

glutenvrij lidl

Let op: het glutenvrije assortiment is tijdelijk dus wees er snel bij! Ik ga morgen nog even terug voor de glutenvrije pizza en de kipnuggets. Ook neem ik nog brownie-mix en een Spaanse noga mee ;)

Ga jij naar de Lidl voor het glutenvrije assortiment? Zo ja, welke producten ga je kopen?

Dit bericht heeft 12 reacties
  1. Kijk, hier worden we nou blij van! ; ) Ik ben zowat verslaafd aan zoetigheid. Als je er dan achter komt dat je intolerant bent voor gluten, dan zit je er wel even met een zuur gezicht bij. Ik wist nog niet dat de Lidl nu ook glutenvrije producten komt. Ik ga snel even langs, want die glutenvrije brownies zien er wel heel lekker uit. ha ha..

    1. Dat klinkt ontzettend herkenbaar! Ik ben ook dol op zoetigheid: donuts, chocolade croissants, bolusen.. Ik vond het allemaal heerlijk! Niet handig als je glutenvrij moet gaan eten haha. Gelukkig komen er steeds meer lekkere vervangers op de markt ;)

  2. Jammer dat het maar eenmalig is die heerlijke pizza’s of komen ze terug in het assortiment ? Wij hopen het mijn kleinkinderen en de hele familie hebben er van genoten . Wij hopen dat deze pizza’s terugkomen bij U in de supermarkten ?

    1. Momenteel zijn ze weer niet meer in het assortiment. Ik heb wel van andere glutenvrije mensen gehoord dat ze in duitsland de glutenvrije pizza’s in het vaste assortiment hebben genomen. Maar er zijn nu ook glutenvrije pizza’s van dr. Oetker te koop bij de AH, mocht je op zoek zijn naar glutenvrije pizza :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top